BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tongpiercing met tweekleurige pil

SKU: Tongue-68

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tongstaaf

Plaatsing: Tong

Lengte: 16 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Pill

Secundair materiaal: Acryl

Omschrijving

Leg de pil op het midden van je tong, buig je hoofd naar achteren en slik het door. Zo hoor je het te doen wanneer je een pil moet slikken, maar hier kun je een pil krijgen die op je tong blijft liggen, ongeacht wat je ook doet. Je ontvangt hier namelijk een eeuwigheidspil in de vorm van deze enigszins provocerende tongpiercing.

De staaf van deze tongpiercing is gemaakt van chirurgisch staal, terwijl de sluitbal en de super vette twee kleurige pil van acryl gemaakt zijn, een veilig materiaal om in de mond te gebruiken. Acryl is een plastic materiaal dat naast dat het nikkelvrij is, ook nog eens beschermend is voor je tanden en tandvlees wanneer je het in je mond draagt.

De tweekleurige pil is natuurgetrouw qua grootte, en is dan ook 16 mm lang en 5 mm breed, wat ongeveer correspondeert met de grootte van een langwerpige paracetamol. Je hebt hier met een mooie, exotische pil te maken die verkrijgbaar is in zeven verschillende kleurencombinaties. De ene helft van de pil is wit op alle modellen, terwijl de andere helft dan in een andere kleur komt die je zelf kunt kiezen. De onderbal heeft tevens dezelfde kleur als die je hebt gekozen.

Dus, haast je nu en kies jouw favoriete kleur en ontvang jouw nieuwe pil, die niet door te slikken is, direct in jouw brievenbus met onze altijd snelle levering.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!