-25%

Bodymod Premium

Rechte staaf uit titanium met interne schroefdraad

Selecteer grootte

Lengte:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.19 mm.22 mm.

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Waterbestendig

Kan levenslang meegaan

Vrij makkelijk

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Imię: Rechte staaf uit titanium met interne schroefdraad

SKU: Barbell-162

Brand: Bodymod Premium

Type sluiting: Interne schroefdraad

Type: Recht staafje

Plaatsing: Forward helix, Bridge, Helix, Oorlel, Tepel, Tong

Materiaal: Titanium

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier is het perfecte sieraad voor jou als je geen compromis wilt sluiten op de kwaliteit of het ontwerp. Hier ontvang je namelijk een rechte piercingstaaf, gemaakt van echt zuiver titanium, wat bekend staat als het beste materiaal dat je kunt gebruiken voor je piercing. Titanium is zo zuiver en duurzaam dat het zelfs gebruikt wordt door chirurgen wanneer implantaten aangebracht moeten worden in een lichaam. Het is 100% nikkelvrij, het roest niet en het vervaagt ook niet wanneer het in contact komt met vocht.

Het ontwerp is heel eenvoudig en stijlvol. Er zijn geen storende toeters of bellen bij dit sieraad, alleen twee mooie blanke en glanzende sluitballetjes, een aan ieder uiteinde van de staaf.

Een rechte staaf kan gebruikt worden voor verschillende typen piercings, afhankelijk van de grootte van de staaf. Deze mooie piercing is verkrijgbaar in twee verschillende draaddiktes, samen met verschillende lengtes. Het sieraad kan bijvoorbeeld ook heel goed gebruikt worden in een tongpiercing, waar het materiaal goed tot zijn recht komt in het zachte weefsel van de tong, waar je het kan dragen zonder dat het irritatie geeft. Het inwendige schroefdraad waarmee dit sieraad is uitgerust is ook een groot voordeel aan dit sieraad wanneer je het in de wat meer kwetsbare delen van het lichaam wilt gebruiken. Het inwendige schroefdraad zorgt er namelijk voor dat de schroefdelen nooit in contact komen met de huid.

Een rechte staaf kan ook de perfecte keuze zijn voor een stijlvolle tepelpiercing, of misschien voor een ondeugende intiempiercing, waar het zuivere materiaal en het praktische schroefontwerp van groot voordeel zijn in het zachte weefsel.

De mogelijkheden zijn alom aanwezig, het materiaal is top en het ontwerp is zowel stijlvol als praktisch. Dus, haast je nu en bestel jouw titanium staaf vandaag nog - je piercing zal je zeker weten dankbaar zijn.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Met juiste zorg en gebruik van dit sieraad kan dit sieraad levenslang in je collectie blijven zonder glans te verliezen.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is vrij makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen. Geen tools nodig, alleen wat geduld en een vaste hand.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!