KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Ball closure ring met opaalsteen

Kleur:

Zwart
Multikleur
Goud
Zilverkleurig
Roodgoud

Kleur van de steen:

Wit
Blauw
Roze

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

6 mm.8 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Ball closure ring met opaalsteen

SKU: Ring-92

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Ball closure ring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Conch, Daith, Helix, Oorlel, Lower labret, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

Type edelsteen: Synthetische opaal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ball closure ring, dan is deze mooie ring met opaalsteen een heel goede suggestie voor jou. De ring is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, wat een mooi, glanzend materiaal is dat niet vervaagt of roest in de loop der tijd. De ring is verkrijgbaar in verschillende groottes, afhankelijk van waar je hem wilt gaan gebruiken. Het is ook ontworpen om in verschillende typen piercings te dragen, dus je kan er ook voor kiezen om twee ringen in verschillende groottes te kopen, voor twee verschillende piercings.

Deze mooie opaalsteen is makelijk op en af te klikken, via twee kleine verbuigingen in de zijdes van de bal. Het is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Daarnaast is de ring zelf ook nog in verschillede vlotte kleuren verkrijgbaar, zoals glanzend, zwart, goud en multikleur. De draaddiktes en bal groottes kun je vinden onder het kopje ''extra informatie''.

Er is echt iets voor ieders smaak en elke piercing, dus neem even goed de tijd zodat je zowel de juiste grootte kiest en de mooiste kleur, zodat je daarna het product in je winkelwagentje kan ''leggen'' en verder gaat naar de bestelling.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Gyönyörű szép

    Én az ezüst szárú fehér opálosat vettem és nagyon jól mutat septumként. A csillogása inkább narancssárgás és rózsaszínes a képen látható ábrához képest, de ez nem befolyásolja a szépségét szerintem.

    Written by