KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neuspiercing van titanium met steentje

SKU: Nose-118

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Titanium

Type edelsteen: Zirkonia

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Ben je van de eenvoudige sieraden? Dan is het duidelijk dat dit een sieraad is voor jou. Het ontwerp is heel simpel en past bij iedere gelegenheid. De kleine steen op de voorkant maakt de piercing elegant, tegelijkertijd voelt het sieraad ook niet overdreven maar ziet het er juist heel discreet uit.

De piercing is een combinatie van een neusschroef en een neusstaaf, maar zit goed vast met behulp van de kleine buiging 6 mm onder de staaf. De staaf is verkrijgbaar in twee verschillende draaddiktes zodat je hem echt perfect op maat kan bestellen.

De piercing is gemaakt van het beste materiaal dat er is voor piercings, namelijk titanium. Dit materiaal is bijzonder allergievriendelijk, en wordt vaak gebruikt door piercers. Het materiaal is ook heel sterkt en kan niet vervormen of verweren aangezien het een duurzaam materiaal is dat zijn kleur of sterkte ook niet verliest.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Bello e brillante

    Bellissimo e molto brillante. Lo trovo molto fine. E appena arrivato quindi vedremo se il materiale non darà irritazione. La spedizione e stata precisa e veloce

    Written by