Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neusschroef uit titanium in verschillende designs

SKU: Nose-138

Staafdikte: 1 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Conch, Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Titanium

Balgrootte: 2 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Heb je behoefte aan iets nieuws en tofs voor je neuspiercing? Dan ben je nu op de juiste plek beland, want hier kun je jezelf namelijk eens goed verwennen met een prachtige en kwaliteitsvolle neusschroef. Het materiaal is titanium, wat een van de zuiverste materialen is die je voor je piercing sieraden kunt hebben. Titanium is verder ook nog helemaal vrij van nikkel, zodat het zeker weten een goede keuze is als je last hebt van nikkelallergie.

De neusschroef is een sieraad dat je voorzichtig op zijn plek moet schuiven. Als het eenmaal in je neuspiercing zit, dan kan het er eigenlijk helemaal niet uitvallen. Het gebogen deel van het sieraad legt zich vlak op de neusvleugel aan de binnenkant, zodat je geen last hebt van uitstekende delen o.i.d. Als je dan bijvoorbeeld eens een keer een klap op je neus krijgt, dan zit er geen staaf aan de binnenkant die je kan steken, dus het is een geheel veilig sieraad om te gebruiken door het unieke ontwerp van de neusschroef.

Deze heerlijke neusschroef is verkrijgbaar in drie verschillende varianten, met een staalblank glanzend design dat tijdloos is. Je kunt kiezen tussen het klassieke kleine balletje waarmee je nooit de fout in kan gaan, of het pittige halve balletje, of het wat gewaagdere spike model. Alle modellen zijn onwijs mooi, en zijn in hun ontwerp uniek, dus het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jouw persoonlijkheid past.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!