Septum retainer

Kleur:

GoudZilverkleurig

Selecteer grootte

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.2 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Septum retainer

SKU: Nose-10

Type: Retainer

Plaatsing: Septum

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Deze mooie septum retainer is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en groottes, en kan zowel als retainer gebruikt worden, maar ook als sieraad. De retainer is gemaakt van chirurgisch staal en wordt gebruikt in een septumpiercing. Deze is zo ontworpen dat hij naast zijn doel als retainer, ook best gebruikt kan worden als een sieraad. Hij is zowel eenvoudig als stijlvol en kan daarmee gebruikt worden voor iedere aangelegenheid, zowel voor alledaags gebruik als voor feesten.

De septum retainer is 10 mm breed en het model is verkrijgbaar in vier verschillende draaddiktes en vier verschillende kleuren. Je kiest gewoon de grootte die het beste past bij jouw septumpiercing.

Recensies

3.84 reviews

 • Rating

  Teleurgesteld :-(

  Ik was zo teleurgesteld toen ik hem in deed. Het is gewoon onmogelijk om deze hier als retainer te gebruiken. Hij is veel te groot/lang om hem naar boven te klappen.

  Written by

 • Rating

  Heb ik een misvormde neus?

  De septum retainer is zoals beschreven ''mooi als sieraad'', maar dat is dan ook alles wat het voor mij is. Ik kan hem absoluut niet ''omhoog schuiven''. Als je op zoek bent naar een sieraad die je omhoog in je neus kan schuiven, dan zou ik eerder een gesloten ring pakken, het laatste stuk van de ring halen, want de halve ring is makkelijker om in te doen en functioneert ook als sieraad en retainer.

  Written by

 • Rating

  Beetje lastig, maar verstopt goed

  Het is een beetje lastig om het in te doen, dat zeker. Maar als het eenmaal zit en je er aan gewend bent, dan zit alles goed en is je piercing goed verstopt.Het is toch een beetje verwonderlijk, dat nog niemand heeft gevraagd waarom ik mijn piercing uit heb gedaan. HAHA!

  Written by

 • Rating

  Eenvoudige retainer in een goede grootte

  Ik heb lange tijd naar precies zo een retainer in 1,2 mm gezocht en ik vond hem eindelijk hier! De retainer heeft absoluut mijn verwachtingen getroffen wat betreft de vorm en de grootte. Het materiaal glanst zo mooi en ik heb er totaal geen problemen mee.

  Written by