BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

Eenvoudige septumretainer

Selecteer grootte

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.2 mm.2.4 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Eenvoudige septumretainer

SKU: Nose-96

Type: Retainer

Plaatsing: Septum

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Soms dan zijn er momenten waarop je even niet wilt dat je septumpiercing zichtbaar is. Je moet je er altijd van bewust zijn dat een septumpiercing weer helemaal of deels dicht kan groeien wanneer je een langere tijd geen sieraad in hebt. En precies daarvoor hebben wij dit kleine instrumentje hier, genaamd een septumretainer.

Een retainer is, zoals het woord ook al aanduidt, een sieraad dat vooral berekend is om een piercing te behouden. Dat wil zeggen dat er geen sprake is van steentjes en andere opzichtige delen, want een retainer hoort juist zo discreet mogelijk te zijn. Deze specifieke septumretainer is gemaakt van chirurgisch staal en is zo ontworpen dat je hem bijna niet kunt zien wanneer hij in je septumpiercing zit.

De retainer heeft een inwendige lengte van 6 mm wanneer de twee uiteinden uitsteken, en hebben slechts een hoogte van 4 mm, ook berekend vanuit de binnenkant. Daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in vier verschillende draaddiktes, zodat je precies de grootte kan kiezen die het beste bij jouw septumpiercing past.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!