Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Eenvoudige D-vormige ring

€1.52€1.90
-20%
0

Kleur:

Zilverkleurig

Selecteer grootte

Lengte:

8 mm.10 mm.12 mm.

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.1.2 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Eenvoudige D-vormige ring

SKU: Ring-106

Type sluiting: Draaien

Type: Twisterring

Plaatsing: Forward helix, Daith, Helix, Oorlel, Rook, Septum, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Een D-Ring is een zeer veelzijdig sieraad dat in verschillende soorten piercings gebruikt kan worden. Het is eigenlijk een mix tussen een staaf en een normale ring. Dat betekent niet dat je een D-ring echt overal kunt gebruiken. Zoals je bijvoorbeeld een normale, rechte staaf makkelijk als tongpiercing kunt gebruiken, is deze D-ring helaas niet geschikt voor een tongpiercing. De D-ring kan daarentegen wel goed als alternatief voor een tepelpiercing of een septumpiercing gebruikt worden. Ook voor oor- en wenkbrauwpiercings zijn deze sieraden erg geschikt.

Simpel gezegd gaat het hier om een sieraad uit één stuk metaal. Er zijn dan ook geen afneembare delen, die je bijvoorbeeld in de gootsteen kunt verliezen en dus nooit meer terug ziet. Hoe werkt het? Op de afbeelding kun je zien dat er in een hoekje een kleine opening is gelaten. Deze opening mag je niet verder uitweiden, maar moet je eigenlijk gewoon ''twisten'', oftewel, in tegengestelde richting buigen. Als het sieraad vlak op tafel zou liggen, zou je zien dat het rechte deel een klein beetje naar boven wijst. Op deze manier behoudt het sieraad de spanning in het metaal en dus ook in de vorm.

Kies hierboven uit vele verschillende groottes en kleuren. Als je de lengte van het sieraad uitkiest, gaat dat over de lengte van het rechte tussenstuk. Wij verpakken je sieraad zo spoedig mogelijk en laten hem gelijk in je brievenbus vallen. 

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!