KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Neusretainer

€1.90
3 voor 2
0
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusretainer

SKU: Nose-153

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Retainer

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 7 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Kleur: Transparant

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Een neusretainer is niet een sieraad voor permanent gebruik. Het wordt vaak gebruik als je een sieraad kwijt bent of als je geen vervanging hebt. Je kunt een retainer ook gebruiken wanneer je je piercing wilt verbergen, op je werk bijvoorbeeld.

De neusretainer is gemaakt van transparant plastic en bestaat in al zijn eenvoud uit een 0,8 mm dikke staaf van 7 mm lang. Aan de voorkant van het staafje zit een klein balletje dat een klein beetje dikker is dan de rest van het staafje. Het balletje werkt als een stop, zodat de retainer niet uit je neus kan vallen tijdens het dragen. Aan de achterkant van het sieraad zit een klein plaatje van 2 mm wat aan de binnenkant van de neus wordt geplaatst. 

Dus als je redenen hebt om je piercing te ''verbergen'', of gewoon een iets minder zichtbaar sieraad wilt hebben, dan is deze retainer voor jou!

Recensies

0

0.002 reviews

 • Rating

  0

  Piercing trasparente per il naso (narice)

  Remarquable si on regarde de près, mais très pratique et discret si on veut retirer son bijou habituel sans risquer que le trou se rebouche et ne pas faire d'allergies. A voir dans la durée si la petite "boule" à l'extrémité permet vraiment de ne pas le perdre. Rapport qualité-prix top.

  Written by

 • Rating

  0

  használható

  Azért jól látható, hogy ott van, de a célnak megfelel.

  Written by