Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Ptfe wire - lengte vrij te kiezen

SKU: PTFE-Wire

Type: Gereedschap

Lengte: 50 mm.

Materiaal: PTFE/Bioplast

Kleur: Transparant

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Als je géén persoon met twee linker handen bent en graag zelf sleutelt aan dingen, dan hebben wij hier een product precies voor jou.

Met deze PTFE kabel (Wire) kun je nu zelf je eigen piercingssieraden samenstellen. Je hoeft slechts een stuk PTFE in de gewenste lengte af te knippen of snijden en daarna een metalen balletje gebruiken om er een schroefdraad in te draaien aan de uiteindes van de staaf. Erg eenvoudig en ook praktisch, ongeacht of je nu een tongpiercing of een navelpiercing wilt creëren, de lengte kun je zelf bepalen.

Een eenheid van deze PTFE staafjes bestaat uit een staafje van 5 cm. Als je twee eenheden bestelt, ontvang je een totaalstuk van 10 cm, zodat je zelf de gewenstelengte kunt afsnijden.

PTFE wordt ook vaak door mensen gebruikt die allergisch zijn voor nikkel, aangezien het geen nikkel of andere schadelijke stoffen bevat.

Recensies

0

3.001 reviews

  • Rating

    0

    Bodyplast-Wire

    Het was heel gemakkelijk te bestellen op deze site. Toen ik contact had opgenomen, kreeg ik echt hele goede bediening! Maar, ik kwam wel te weten dat het makkelijk is om de balletjes op de uiteinden van het PTFE staafje te schroeven en zo een schroefdraad te maken met mijn vingers. En ja, ik heb eigenlijk een goede fijne motoriek, aangezien ik ook heel veel met mijn handen werk, en nee, ik heb geen bril nodig....maar makkelijk was het zeker niet. Het materiaal is top, de levering snel, maar het was een beetje moeilijk met de balletjes.

    Written by