Piercingballetje met gekleurde steen

Kleur:

LilaTransparantRozePaarsRoodZwartTurquoiseAurora BorealisBlauwGroen

Selecteer grootte

Staafdikte:

1.2 mm.1.6 mm.

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Piercingballetje met gekleurde steen

SKU: Ball-2

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Losse bal

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Heb je een piercingballetje nodig? Misschien dat je er een kwijt bent of dat je een paar reserveballetjes wilt. Of wellicht ben je het zat om altijd dezelfde kleur te dragen en is het tijd voor iets nieuws!

Hier bieden we je reserveballetjes voor jouw sieraden. Deze kunnen gebruikt worden als je top-bal in je navelpiercing, voor tongpiercings en alle andere sieraden met een interne schroefdraad. 

Deze balletjes zijn gemaakt uit chirurgisch staal en hebben een ingezet gekleurd steentje. Jij kiest de kleur en maat die bij jou past. Let goed op dat je de juist maat voor jouw piercing kiest.

Recensies

4.811 reviews

 • Rating

  Goed alternatief

  Ik had nog geen sieraad met veel glitters en een staaflengte van 8 mm... Ik heb echt goede hulp gekregen van Janus, die mij een nieuw sieraad heeft aanbevolen... Op deze manier kan ik nog meer bling bling aan het andere einde van het staafje krijgen, en hoe meer hoe beter :P Heel erg bedankt voor de goede service en de snelle hulp per email en de snelle levering :)

  Written by

 • Rating

  Super mooi!

  Echt een snelle levering en super goed product! :) Ik kan hem aanraden

  Written by

 • Rating

  Super goed!

  Echt mooi, snelle levering!

  Written by

 • Rating

  Super mooi!

  Ik ben zo gelukkig met dit balletje, hij is echt super mooi en past perfect bij mijn 1,6 mm labret voor mijn oorpiercing :) Helaas viel het na een halve dag wel af, maar dit kwam niet omdat ik het balletje niet goed genoeg vast geschroefd had.

  Written by

 • Rating

  Goede service en mooie producten!

  Ik had eerst de verkeerde grootte besteld (mijn maten waren verkeerd). Ik kreeg een email met betrekking tot mijn retourproducten, dat de nieuwe grootte voor een groter schroefdraad is. Super netjes, ook met vragen die er op volgden, de goede service en het product niet te vergeten. Echt top klasse hier :) Niet de laatste keer dat ik hier iets bestel :)

  Written by

 • Rating

  :-)

  Ik vind dat ze iets groter hadden kunnen zijn, maar desondanks nog steeds heel mooi :)

  Written by