Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Piercing balletje van acryl met parel look

Kleur:

Melkwit

Selecteer grootte

Balgrootte:

5 mm.

Staafdikte:

1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Piercing balletje van acryl met parel look

SKU: Ball-38

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Losse bal

Materiaal: Acryl

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het balletje

Omschrijving

Met dit balletje lijkt het net alsof je een echte parel draagt. Het is echter gemaakt van acryl, dus er zijn geen natuurlijke grondstoffen gebruikt en de prijs is gunstig.

Het balletje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, net als natuurlijk parels. Je kan kiezen uit verschillende staafdiktes: 1.2 mm en 1.6 mm, en ook de balgrootte kies je zelf. Het balletje van 3 mm met een staafdikte van 1.2 mm is bijvoorbeeld perfect voor labrets. Je kan het balletje ook gebruiken voor je navelpiercing met een staafdikte van 1.6 mm en een balgrootte van 5 mm of 8 mm. Kortom, je kan deze balletjes in verschillende piercings dragen.

Kies de kleur, dikte, en grootte en bij jou en je piercing past. En als je een aantal balletjes op reserve wilt: je kan altijd meerdere balletjes tegelijk kopen. Houd er wel rekening mee dat ze zijn gemaakt van acryl, dus in de basis zijn het witte balletjes die zijn gecoat met een kleur. Dit betekent dat de kleur na verloop van tijd zal vervagen, afhankelijk van hoe je 'm gebruikt. Als je het balletje bijvoorbeeld in je tongpiercing gebruikt, kan het zijn dat 'ie niet lang 'nieuw' blijft.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!