NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-25%

Plug uit hout met een bloem en stippen

Houtsoort :

RozenhoutEbbenhout

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.19 mm.22 mm.25 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug uit hout met een bloem en stippen

SKU: Plug-139

Type: Plug

Materiaal: Hout

Diepte: 14 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

De tijd is gekomen om de aandacht op jou te richten met deze uitzonderlijk mooie houten plug met een spectaculair ontwerp aan de voorkant, die bovendien van organisch materiaal gemaakt is. Door met organische materialen te werken laat je toe dat de huid van je stretch kan ademen omdat deze miniscule poriën hebben. Zelfs de huid die in direct contact met het sieraad staat kan zo ademen. Organische materialen zijn daardoor altijd beter voor je huid terwijl ze ook vermijden dat er onaangename geurtjes ontstaan.

Voor deze plug kan je kiezen tussen een model dat gemaakt is van roodachtig palissander hout of een donkerder model gemaakt van diospyros hout. Had je graag alletwee de plugs gekocht (één voor elk oor), weet dan wel dat ze niet alletwee precies 100% hetzelfde zullen zijn, dat is altijd zo als je organische materialen afkomstig uit de natuur gebruikt.

Het prachtige ontwerp aan de voorkant van het sieraad heeft een gouden laagje, dat waanzinnig mooi contrasteert met de kleur van het hout. Deze plug kan je krijgen met een diameter tot 25 mm, waardoor hij geschikt is voor zelfs de grootste stretches.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Mooie stretch, maar opgelet!

    Ik heb de rozenhout besteld (de rechtse) en de kleur komt donkerder uit dan op de foto. Desondanks ben ik er wel blij mee, het zijn namelijk zeer mooie plugs en ze zitten als gegoten! Deftige kwaliteit, zeker een aanrader.

    Written by