Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Piercing balletje in verschillende kleuren met steentje

SKU: Ball-37

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Losse bal

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Van losse piercing balletjes kun je er nooit te veel hebben. Het is echt een goed idee om een kleine verzameling te hebben, voor het geval dat je pech hebt en een balletje kwijt raakt. Teglijkertijd is het ook leuk om af en toe eens een beetje van stijl te veranderen, en dat kan met een los piercing balletje.

Het balletje is gemaakt van chirurgisch staal, en is gekleurd door middel van een proces dat ''ionenimplantatie'' wordt genoemd. Kort gezegd, worden hierbij ionen op het oppervlakte van het balletje geschoten, waardoor het zijn mooie kleur verkrijgt. Het balletje is verkrijgbaar in een vele groottes, met vele draaddiktes, kleuren en steenkleuren, zodat je onwijs veel kunt kiezen.

Deze losse balletjes komen met een schroefdraad, en zijn dus niet berekend om te gebruiken als een sluitballetje in een ball closure ring.

Op de tegenovergestelde zijde van het schroefdraad zit een steentje. Het is dus belangrijk om te bedenken voor welk doeleinde je het balletje wilt gaan gebruiken. Als je bijvoorbeeld een onder balletje voor een navelpiercing wilt hebben, dan zal het een wat groter balletje zijn met een wat grotere steen. Het zou stom zijn als je per ongeluk een balletje bestelt dat meer geschikt is als top balletje.

Hoe dan ook, het kan absoluut nooit kwaad om nog wat extra balletjes te hebben liggen, gewoon voor het geval dat. Je kunt bij ons altijd wat extra balletjes kopen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!