Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neusstaafje met een bloem

SKU: Nose-44

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Omschrijving

Als je van bloemen en sprankelende kleuren houdt, dan is deze mooie neusstaaf gegarandeerd iets voor jou. Je ontvang je niet gewoon een neusstaaf met een simpele steen op het uiteinde, nee, hier ontvang je een staaf met zes kleine steentjes die samen een mooie bloem vormen.

Het staafje is eenvoudig en recht en dus ook perfect voor jou als je er van houdt om je neusstaafje vaak te wisselen. Het kleine knopje aan het uiteinde van het staafje zorgt er voor dat het op zijn plek blijft in de neus. Tegelijkertijd is het knopje niet echt groot en zal het dan ook heel makkelijk zijn om het door de huid te krijgen.

Je kan zelf kiezen welke kleur je graag wilt hebben, en als je alle kleuren gewoon heel mooi vindt, dan kun je natuurlijk ook voor de multi-kleur variant kiezen. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om er meerdere te kopen als je niet kunt beslissen; het is toch niet duur! Je kiest gewoon de kleuren die je wilt hebben en je gaat verder met je bestelling - dan zorgen wij ervoor dat je je neus zo snel mogelijk kan versieren!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!