KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Neusstaafje met platgeslagen hartje

SKU: Nose-168

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Omschrijving

Houd je van kleine en fijne hartjes, en heb je tevens ook nog eens een neuspiercing? Dan hebben wij hét neussieraad voor jou. Dit neusstaafje heeft een rechte staaf van ongeveer 6 mm, en heeft een draaddikte van 0,8 mm, wat bij de meeste mensen past.

De voorkant van dit model is gevormd als een hartje dat platgeslagen is met aan hamer, aangezien het oppervlak een beetje oneven is, als of het plat geslagen is. Dat maakt het hartje onwijs speels en levendig, en het schittert op een prachtige manier wanneer het licht er op valt. Je kiest zelf welke kleur je graag wilt hebben. Het hartje is gemaakt van messing en heeft vervolgens een van de drie kleuren verkregen door middel van een oppervlaktebehandeling.

Aan de andere kant van het staafje zit een klein knopje, welke een klein beetje dikker is dan het staafje zelf. Deze fungeert dan ook als een soort ''stopballetje'', zodat het sieraad niet uit je neus valt wanneer je het draagt.

Recensies

0

0.002 reviews

 • Rating

  0

  Moc velké

  Piercing sám o sobě je hezký, ale úplně nesplnil má očekávání. Je vážně veliký, takže na nose (kór na menším, jako mám já) vypadá spíš jako neohrabaná destička, než roztomilé srdíčko. Žádné zázračné barevné odlesky, které jsou popisované v popisku taky nečekejte.

  Written by

 • Rating

  0

  Ye it’s

  Okay

  Written by