CYBER MONDAY

30% KORTING OP ONZE 300 BESTSELLERS

3h 30m 52s

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Pakket met neusstaafjes van acryl met 8 verschillende kleuren steen

SKU: Nose-Pack-5

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Piercing set

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Acryl

Kleur: Transparant

Type edelsteen: Zirkonia

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 8 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Hier zie je een pakket met neusstaafjes. In dit pakket ontvang je 8 neusstaafjes, waar iedere neusstaaf zijn eigen kleur steentje heeft. Alle neusstaafjes zijn gemaakt van acryl, wat betekent dat de staaf en het halve balletje (waar het steentje in zit) doorzichtig zijn. De doorzichtige staaf van het sieraad zorgt ervoor dat de kleur van het steentje veel meer naar voren komt, wat voor meer opvallendheid zorgt. De kleuren van de steentjes zijn heel erg fel, waardoor ze eigenlijk best wel op kristallen lijken.

Je ontvangt onder andere neusstaafjes met een blauw, rood of groen steentje in het halve balletje. Het verschil tussen de modellen is slechts de kleur van de steentjes. De maten zijn voor alle neusstaafjes hetzelfde - alle staafjes hebben een draaddikte van 0,8 mm en een lengte van 6 mm. Het balletje is slechts 2,5 mm groot, waardoor het sieraad wat meer discreet zal werken, terwijl de kleuren het sieraad elegant maken.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Ikke fornøyd med dette produktet

    Jeg bestilte denne pakken i fjor og akryl sitter veldig bra synes jeg. Det som IKKE er bra er at stenene faller av etter er par gangers bruk. Anbefaler ikke dette produktet.

    Written by