-30%

Dermal uit 14 karaats goud met opaalsteen

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud

Selecteer grootte

Balgrootte:

3 mm.4 mm.5 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Vārds: Dermal uit 14 karaats goud met opaalsteen

SKU: Dermal-34

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Hier is precies de juiste dermal anchor piercing voor de kieskeurige en kwaliteitsbewuste vrouw die geen compromis wilt sluiten op het ontwerp of op de kwaliteit. Deze dermal is zowel mooi als eenvoudig met zijn stijlvolle en tijdloze ontwerp. Op de bovenkant is een eenvoudige witte opaalsteen te zien, en deze wordt op zijn plek gehouden met behulp van vier kleine vangarmen van goud, die de mooie steen goed en veilig op zijn plek houden.

De ronde witte opaalsteen is verkrijgbaar in drie verschillende groottes, namelijk 3, 4 en 5 mm, allemaal afhankelijk van de vraag of je wilt dat het sieraad discreet is, of dat het juist mag opvallen. Of misschien wil je wel iets dat er tussen in zit.

Het sieraad is verkrijgbaar in twee verschillende varianten van goud. Er is natuurlijk het klassieke geelgoud, wat de meeste mensen ook kennen als de normale vorm van goud. De warme gulden gloed van dit soort goud heeft een zachte en vrouwelijke look. Maar als je juist liever voor een koele en stijlvolle look wilt gaan, dan heb je ook de mogelijkheid om deze dermal in een mooie witgouden variant te kiezen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!