Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-50%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Balletje voor dermal anchor met vele steentjes

SKU: Dermal-19

Staafdikte: 1,2 mm (past op dermals van 1,6 mm)

Type: Dermal top

Plaatsing: Anti-wenkbrauw, Bindi, Butterfly, Wang, Christina/Venus, Decolleté, Dermal, Heupen, Horizontal labret, Borstbeen, Surface-tragus

Materiaal: Acryl

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Nu kun je een dermal anchor kopen die zo dicht bezet is met schitterende kleine steentjes, dat je er zeker van kunt zijn dat je gezien gaat worden.

Dermals zijn doorgaans hele kleine piercings, en soms is het echt heel leuk om een anchor disk in een in het oog springend design te hebben, en dat is wat deze dermal is. Je kunt dit sieraad in twee verschillende groottes kopen, namelijk met een 4 mm balletje of een 5 mm balletje, zodat je zelf kan beslissen hoe zichtbaar jouw dermal gaat worden.

Dit sieraad bestaat uit een klein rond balletje met een hele hoop steentjes die vast zitten op het balletje, aangezien de oppervlakte behandeling verstijfd is. De vele steentjes worden op die manier goed en grondig vast gehouden, aangezien ze vast gestopt zitten in het oppervlak van het balletje.

Er is een breed aanbod aan mooie kleuren waaruit je de vrije keuze hebt. Als je een neutrale look wilt, dan zijn de steenkleuren transparant, zwart of aurora borealis goede keuzes, aangezien dit klassieke kleuren zijn waarmee je nooit de mist in kan gaan. Maar als je liever een dermal anchor hebt die wat speelser en knallender is, dan moet je eens kijken naar de vele frisse kleuren waarin het sieraad verkrijgbaar is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!