Labret met metallic balletje

Op voorraad
€ 1,90

Het sieraad waar je nu naar kijkt, is een onwijs simpele labret, terwijl het balletje op de top juist wel speciaal is. Met dit sieraad heb je iets eenvoudigs als een blank glanzende staaf om kunnen toveren met de bijzondere bal die op de top zit.

Het sieraad en het balletje zijn namelijk gemaakt van chirurgisch staal, waar het sieraad ook zijn blank glanzende kleur vandaan heeft. Het enige verschil is daarentegen dat het balletje gecoat is om het zo de mooie metallic look met het gave kleurenspel te geven. Het sieraad meet 1,2 mm in draaddikte, en je hebt de mogelijkheid om tussen verschillende lengtes te kiezen - dat zorgt ervoor dat je deze labret prima kunt gebruiken in een Madonna of een Medusa piercing.

Behalve dat je de lengte van het sieraad kunt kiezen, kun je ook zelf de kleur voor het top balletje kiezen. Er is keuze tussen verschillende kleuren, waaronder wit en multikleur. Het gave aan deze balletje is dat het een mooi kleurenspel heeft - als je dus bijvoorbeeld voor een blauw top balletje kiest, dan komen de andere, aangrenzende kleuren van blauw, zoals lila en groen ook terug in het sieraad.

Meer informatie
SKU Labret-106
Staafdikte 1.2 mm.
Type sluiting Externe schroefdraad
Type Labret
Materiaal Chirurgisch staal
Balgrootte 4 mm.
Type coating Standaard coating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het balletje is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Labret met metallic balletje
Uw waardering