Ball closure ring met steen in vele kleuren

Kleur:

GoudZilverkleurig

Kleur van de steen:

Transparant

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

6 mm.8 mm.10 mm.

Staafdikte:

1 mm.1.2 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Ball closure ring met steen in vele kleuren

SKU: Ring-17

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Ball closure ring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Navel, Clitoriskap, Conch, Daith, Frenum, Hafada, Helix, Labia, Oorlel, Lorum, Lower labret, Tepel, Neusvleugel, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Dit piercingsieraad is gemaakt van echt chirurgisch staal en heeft een kleine steen in het balletje. Een ball closure ring (BCR) wordt ook wel captive bead ring (CBR) genoemd en is een universeel sieraad dat eigenlijk op zowat alle plekken van het lichaam gedragen kan worden. Zo kan je dit sieraad bijvoorbeeld goed in een oorpiercing of een genitale piercing dragen. Ook voor wenkbrauwpiercings en lippiercings worden vaak dit soort ringen gebruikt.

Je kan natuurlijk moeilijk slechts één juiste plek vermelden waar dit sieraad gedragen wordt, omdat het zo veelzijdig is. Het is in elk geval belangrijk dat je weet wat de afmetingen van je piercings zijn, zodat je het juiste sieraad kan uitkiezen. Als alternatief kan je uiteraard ook gebruik maken van ons hulpinstrument op de website.

Deze ring kan je met een gekleurde steen van jouw keuze bestellen en ook de staafdikte is vrij te kiezen, zodat je het perfecte sieraad te pakken krijgt.

Recensies

4.86 reviews

 • Rating

  Mooi en blijft ook mooi

  Ik vind dat veel septumpiercings er vaak zeer hard uit zien, maar dit sieraad maakt het allemaal iets zachter en vrouwelijker. Toen de coating er af ging heb ik de piercing met neutrale zeep en een doek gepoetst zodat het weer mooi glanzend werd en er geen sporen meer waren van verkleuring. Ik krijg vaak veel complimenten voor mijn septumpiercing en veel mensen vinden het net zo mooi. Helemaal tevreden !

  Written by

 • Rating

  Een en al tevredenheid!

  Heb ook meerdere ringen, één in mijn oor en een in mijn navel. "Wat een mooie oorring!'' "Die staan je echt goed!" zijn complimenten die ik heel vaak hoor als ik deze draag.

  Written by

 • Rating

  Verguld en met kleurige steentjes

  Ze zijn echt heel mooi en makkelijk om het balletje er op te zetten. Goed en makkelijk sieraad om in te doen

  Written by

 • Rating

  Echt goed

  Echt goede standaardring voor in het oor en mooi met de kleine, kleurige details. Overweeg om er nog eentje te kopen ;)

  Written by

 • Rating

  Super lippiercing!

  Als je een lippiercing met 10 mm doorsnede nodig hebt zoals ik, dan is deze ring perfect.Ze zijn net als alle ball closure ringen wat moeilijker om te sluiten, maar als ze eenmaal dicht zitten blijven ze ook perfect op hun plek zitten. Je kunt ze dus gerust dragen zonder bang te hoeven zijn dat je ze verliest of dat je het balletje doorslikt.

  Written by

 • Rating

  Geschikt voor alledaags gebruik

  Ik vind deze oorring fijn om te dragen, aangezien het heel licht in het oor hangt. Het is heel praktisch als je pijnlijke oorlellen krijgt van zwaren sieraden. Het is zo licht dat je hem nauwelijks merkt. Het is iets lastiger om in te doen, aangezien het moeilijk is om de inkepingen van het balletje te zien als je hem in doet. Als de ring er eenmaal goed in zit, blijft 'ie ook zitten :)

  Written by