KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2

Ring met vast opaalballetje

Kleur:

Zwart
Multikleur
Goud
Zilverkleurig
Roodgoud

Kleur van de steen:

Wit
Blauw
Roze

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

6 mm.8 mm.10 mm.

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.1.2 mm.1.6 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Ring met vast opaalballetje

SKU: Ring-119

Type sluiting: Captive bead ring

Type: Gesloten ring

Plaatsing: Angelbite, Forward helix, Anti-tragus, Navel, Clitoriskap, Conch, Daith, Frenum, Hafada, Helix, Labia, Oorlel, Lorum, Lower labret, Neusvleugel, Rook, Septum, Snakebite, Snug, Spiderbite, Tragus

Materiaal: Chirurgisch staal

Type edelsteen: Synthetische opaal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

De ring die je hier ziet is een gesloten ring, waarbij aan één uiteinde een vast gemonteerd balletje zit. Dit balletje is een synthetische opaalsteen, dus geen echte, natuurlijke opaal. Hoewel dit dus een imitatie opaal is, ziet hij er precies hetzelfde uit als het origineel.

Omdat het balletje aan een uiteinde vast zit, zijn er hier geen losse delen die je kunt verliezen. Dat is echt een voordeel van dit soort ringen. Maar elk voordeel heeft z'n nadeel: deze ring kan, afhankelijk van de grootte en de staafdikte, wat moeilijk zijn om te openen en te sluiten. Hoe dunner de staafdikte is en hoe groter de diameter is, des te makkelijker het is om de ring te openen of te sluiten.

Je opent en sluit deze ring door hem te twisten. Zo verliest de ring zijn spanning en vorm niet, wat wel zou gebeuren als je de uiteinden uit elkaar zou buigen. Ons advies voor het openen van de ring is om de ring bij het metaal vast te houden en niet bij het balletje. Het balletje is namelijk slechts aan één punt vast gelast, dus als je er veel kracht op zet, zou hij er af kunnen komen.

De grootte van het opaalballetje varieert afhankelijk van de grootte van de diameter. Het balletje wordt groter naarmate de staafdikte ook groter wordt. Een dikkere ring heeft een dikkere bal dan een dunne ring.

Recensies

0

0.006 reviews

 • Rating

  0

  Déçue

  Je n'arrive pas à le mettre, la boule est trop petite pour réussir à la visser. Je suis déçue par ce bijou.

  Written by

 • Rating

  0

  Mega

  Ich muss sagen sehr gute Qualität und sieht sehr schön aus. Das einzige ist das man das Piercing zum aufmachen aufschieben muss aber sonst

  Written by

 • Rating

  0

  Søt men

  Den var umulig å få åpnet. Vet ikke om dette er produksjonsfeil. Ba om pengene tilbake som jeg fikk, hyggelig kundeservice:-) Søt var den, syns jeg ikke fikk brukt den

  Written by

 • Rating

  0

  Molto soddisfatta

  È molto carino, ho preso la misura 10mm di diametro per un helix e la pietra è piccola e carina. Il sistema di apertura è comodo.

  Written by

 • Rating

  0

  Lekkert!

  Veldig fin, eneste problemet var jo bare opal kulen. Var ikke like fin som på bildet men er fortsatt fornøyd over blåfargen! Bestiller nok en multifarget neste gang.

  Written by

 • Rating

  0

  happy!

  Commandé en 1mm et 6de diamètre pour un piercing smiley, il y est parfait !

  Written by