ZOMER SALE

100 dagen retourrecht
Verzending vanaf €3,99. Gratis verzending vanaf €29
Meer dan 600.000 items op voorrad
Bezig met laden...

Ring met vast opaalballetje

5,90 €
Op voorraad

De ring die je hier ziet is een gesloten ring, waarbij aan één uiteinde een vast gemonteerd balletje zit. Dit balletje is een synthetische opaalsteen, dus geen echte, natuurlijke opaal. Hoewel dit dus een imitatie opaal is, ziet hij er precies hetzelfde uit als het origineel.

Omdat het balletje aan een uiteinde vast zit, zijn er hier geen losse delen die je kunt verliezen. Dat is echt een voordeel van dit soort ringen. Maar elk voordeel heeft z'n nadeel: deze ring kan, afhankelijk van de grootte en de staafdikte, wat moeilijk zijn om te openen en te sluiten. Hoe dunner de staafdikte is en hoe groter de diameter is, des te makkelijker het is om de ring te openen of te sluiten.

Je opent en sluit deze ring door hem te twisten. Zo verliest de ring zijn spanning en vorm niet, wat wel zou gebeuren als je de uiteinden uit elkaar zou buigen. Ons advies voor het openen van de ring is om de ring bij het metaal vast te houden en niet bij het balletje. Het balletje is namelijk slechts aan één punt vast gelast, dus als je er veel kracht op zet, zou hij er af kunnen komen.

De grootte van het opaalballetje varieert afhankelijk van de grootte van de diameter. Het balletje wordt groter naarmate de staafdikte ook groter wordt. Een dikkere ring heeft een dikkere bal dan een dunne ring.

Details
NaamRing met vast opaalballetje
SKURing-119
Type sluitingCaptive bead ring
TypeGesloten ring
PlaatsingOorlel, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Neusvleugel, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navel, Labia, Clitoriskap, Frenum, Hafada, Lorum
MateriaalChirurgisch staal
Type edelsteenSynthetische opaal
Type coatingOxidecoating
Aantal eenheden1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met vast opaalballetje
Uw waardering
Ring met vast opaalballetje