-60%

Tunnel uit chirurgisch staal met een lotusbloem

KOOP 3, BETAAL VOOR 1

2d 18h 36m 14s

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

14 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel uit chirurgisch staal met een lotusbloem

SKU: Tunnel-138

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 11 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Lotusbloem

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een tunnel met een fantastisch ontwerp, zoek dan niet verder want je bent op de juiste plaats aangekomen. Hier vind je namelijk een supermooie tunnel met een prachtige lotusbloem als motief op de voorkant. Doordat de bloemblaadjes boven de rand van de eigenlijke tunnel uitsteken, lijkt je stretch groter dan hij eigenlijk is.

De bloem werd als een meerbladerige zwarte lotus ontworpen, waarvan de bloemblaadjes een speciale en mooie look krijgen door de gouden contraststrepen langs de randen. Het contrast tussen de zwarte achtergrond en de goudkleurige strepen zorgt voor een gedetailleerd patroon op deze mooie lotusbloem. In het midden van de bloem is er een gat dat helemaal tot de andere zijde doorloopt.

De tunnel zelf bestaat uit chirurgisch staal maar dat zie je eigenlijk niet wanneer je het sieraad in je oor draagt. De achterkant kan afgeschroefd worden zodat het heel handig in gebruik is. Wanneer je het juweel in je oor draagt kan je enkel op de achterzijde nog het blanke staal zien.

Deze prachtige tunnel hebben we vanaf 5mm tot 18mm doorsnede op voorraad. Het enige wat je nog rest te doen is het kiezen van je gewenste maat, daarna zorgen wij er voor dat je nieuwe tunnel meteen naar je opgestuurd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!