KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Oorpiercing met een roos en steen

SKU: Barbell-149

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Forward helix, Helix, Oorlel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 3 mm.

is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 8 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Rose

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Rozen zijn roodgoud, glanzend of goud, in ieder geval dit mooie kleine roosje hier wel. Je kan dit mooie oorpiercing sieraad namelijk zelf kiezen, en je hebt dus de keuze uit drie mooie kleuren, maar net welke het meeste bij jou in de smaak valt.

De roos is gevormd in een levendig 3D design, wat de delicate bloem een fantastisch realistische diepte geeft. We hebben het over een roos in vol ornaat, met haar zachte rozenblaadjes die zich prachtig om een schitterende centrumsteen kransen. Ongeacht welke kleur je kiest, de mooie steen in het midden is transparant. De steen is rond en facet geslepen, waardoor het prachtig schittert wanneer het licht vanuit alle hoeken op de steen valt.

De oorpiercing met de mooie roos is geschikt voor de meeste soorten oorpiercings. Hij kan bijvoorbeeld goed gedragen worden in een gewoon oorgaatje, als een traditionele oorbel. Maar je kan hem ook als een vrouwelijk sieraad in je helix- of traguspiercing dragen, waar het er prachtig uit zal zien.

Het feit dat je tussen de drie mooie kleuren kan kiezen kan al best wel lastig zijn, aangezien ze allemaal even prachtig zijn. Maar hoe dan ook, je ontvangt dit prachtige oorsieraad voor een geweldige spotprijs, dus je kunt eigenlijk makkelijk twee modellen uitproberen, misschien zelfs alle drie wel, zonder dat je heel diep in de buidel hoeft te tasten.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!