100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Tongpiercing retainer

SKU: Tongue-46

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: O-ring

Type: Tongstaaf

Plaatsing: Tong

Lengte: 16 mm.

Materiaal: Acryl

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Verberg jij soms ook graag je tongpiercing, als je bijv. gaat werken, langs je oma gaat, naar school moet of of of? Dan is deze retainer voor tongpiercings precies wat je nodig hebt.

De kleur en de vlakke O-ring versmelten perfect met je tong en zijn amper te zien. De retainer is gemaakt van acryl, wat een veilige kunststof is en je tanden beschermt.

Een retainer zoals deze zal nooit 100% onzichtbaar zijn, maar de kans dat iemand snel je piercing zal zien, is heel gering. Wil je je tongpiercing dus met deze retainer verbergen, dan zal je dat goed lukken.

Recensies

4.54 reviews

 • Rating

  Goede retainer

  Deze is super om de piercing te verbergen. Ik zou hem zeker weten verder aanraden aan iedereen die af en toe zijn piercing moet verbergen - voor ouders, school of werk!

  Written by

 • Rating

  Beste investering in lange tijd

  Ik kan deze retainer hier niet genoeg aanprijzen. Hij is gewoon heel fantastisch. Ik mag geen piercings op het werk dragen, maar ik heb toestemming gekregen om mijn tongpiercing te behouden zolang ik deze maar verberg. Ik ben dus absoluut tevreden met dit product. De prijs maakt het product nog beter. Vijf sterren van mij!

  Written by

 • Rating

  Functioneert zoals beschreven

  Ik was in het begin een beetje sceptisch over dit sieraad, maar dat ben ik nu niet meer. Ik moet namelijk mijn familie bezoeken en die hebben iets tegen piercings in de tong, maar hiermee hebben ze niets gemerkt! :) Dus, gewoon perfect!

  Written by

 • Rating

  Helaas - ik heb hem verloren

  Man, wat heb ik mij erop verheugd om de bestelling eindelijk te ontvangen en hem in te kunnen zetten. Maar ik kon de andere piercing er niet uit krijgen, aangezien de kleine doorzichtige gummiring weg was. Hij is uit mijn hand gevallen en ik kon hem daarna echt niet meer vinden, en zo moest ik een nieuwe bestellen - mega zonde!! Maar ja, het was ook mijn eigen schuld. Dus, let goed op met de kleine ring, want die kun je niet meer terug vinden als het eenmaal op de grond is gevallen.

  Written by