100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Vārds: Tepelpiercing met een halve maan uit steentjes

SKU: Nipple-55

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tepelschild

Plaatsing: Tepel

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Stone studded

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Is het weer tijd om je tepelpiercing te verwennen met een prachtig nieuw sieraad? Dan is dit mooie tepelschild hier misschien wel precies waar je naar op zoek bent. Deze tepelpiercing bestaat uit een staaf die door een gesloten ring gaat, en waarvan het onderste deel de vorm heeft van een mooie met steentjes bezette halve maan. Er zitten in totaal negen mooie druppelvormige steentjes op de ring, en samen vormen ze een prachtige halve maan.

De steentjes zijn transparant op alle varianten, maar het metaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is de stijlvolle blank glanzende look, de elegante modellen in goud of roodgoud, en er is het hematietkleurige model dat heel erg op valt. De keuze is natuurlijk helemaal aan jou. We willen er wel op wijzen dat het hematietkleurige model erg donker is op de productafbeelding.

Er zitten twee grote sluitballetjes aan de uiteinden, en deze zorgen er voor dat het sieraad op zijn plek gehouden wordt. Het tepelschild is zo ontworpen dat de tepel de focus vormt als het gedragen wordt. Het schild legt zich namelijk als een mooie en decoratieve lijst om de tepel.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!