KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Ster voor een oorpiercing

SKU: Ear-22

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Draaien

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Forward helix, Daith, Helix, Oorlel

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Ster

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Sterren zijn altijd al populair geweest en zullen dat ook altijd blijven. Nu heb je de mogelijkheid om je oorpiercing op te leuken met een sterretje in een kleur naar eigen keuze - een oorpiercing hoeft namelijk niet altijd maar met een normale oorring uitgerust te zijn, en dit model bewijst dat zeer duidelijk.

Het sieraad bestaat in al zijn eenvoud uit een recht stuk chirurgisch staal, dat gebogen is om zo zijn karakteristieke stervorm te krijgen. Er zijn ook geen sluitballetjes bij dof andere sluitmechanismen waar je je druk om hoeft te maken. Het sieraad ''opent'' door de twee uiteinden van elkaar te twisten, zodat het sieraad zijn oorspronkelijke vorm en spanning niet verliest. De uiteinden moeten dus niet van elkaar vandaan getrokken worden, want dan maak je het sieraad stuk.

Door de buigingen kan het sieraad een beetje moeilijk zijn om in het oor te krijgen, dus overweeg goed voordat je het sieraad besluit te kopen. Als alternatief kan je ook een ''clip-on'' sieraad gebruiken, waar je geen gaatje voor nodig hebt.

Hetzelfde model is ook verkrijgbaar met een hartjesvorm, die net als dit sieraad geschikt is voor een traguspiercing of helixpiercing.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Cool men vass

    Fint litet smycke som passar bra med andra små stjärn-piercings. Dock är ändarna inte som på bilden utan rakt "avskurna", alltså ganska vassa om man ska sätta i dem i en ny piercing. Dessutom var de lite svåra att sätta i eftersom den raka delen är väldigt kort och då måste man vrida smycket för att hitta var den ska. Det gick dock lättare om man guidade smycket med ett annat som redan sitter i, så kan man trycka ut den andra piercingen med stjärn-smycket.

    Written by