100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Industrial piercing met gedraaid draad

SKU: Barbell-51

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Industrial barbell

Plaatsing: Industrial

Lengte: 38 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Gedraaid

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

De sieraden die je hierboven ziet, zijn bedoeld voor gebruik in twee piercings. Begrijp dat het twee gaatjes in het lichaam vereist om het te kunnen dragen. Deze gaatjes worden vaak (waarschijnlijk altijd) gezien aan de buitenrand van het oor en wordt een industrial piercing genoemd. De sieraden gaan vanaf de buitenkant door het eerste gaatje in de rand en in het oor. Dan gaat het door het laatste gaatje van binnen naar buiten. De ballen zitten dus aan de buitenkant op het oor en het staafje zit in het oor - het is waarschijnlijk logischer als je het model op de productfoto ziet. 

Dit sieraad is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is een coating die beter vasthoudt dan gewone coatings. Zowel de ballen als het staafje zijn in de kleur die je kiest. De ballen zijn 5 mm in diameter en het staafje zelf is 1.6 mm dik en 38 mm lang. 

Het ontwerp van dit sieraad is niet erg gebruikelijk. Normaal bestaat een industrial staafje uit een ronding - hier is het ontwerp gedraaid om hetzelfde effect te geven als touw. Je zou in de verleiding kunnen komen om te denken dat het staafje scherpe randen heeft, maar dat is helemaal niet het geval. De wendingen zijn zo strak dat je alleen kleine groeven langs het staafje kan voelen. 

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!