Ring met reeks opaalstenen

Op voorraad
€23,90

Deze ring kan in meerdere soorten piercings gebruikt worden - onder andere in een lip-, navel, tragus-, helix- of oorpiercing. Hoe je deze ring wilt gebruiken, is helemaal aan jou - let er enkel wel op dat de afmetingen van het sieraad overeenkomen met je piercinggaatje. De standaardversie van dit sieraad meet 0.8 mm in draaddikte, maar je kunt ook kiezen voor 1.2 mm.

Het juweel bestaat uit chirurgisch staal en is versierd met een rij opaalsteentjes. De steentjes zijn synthetisch, wat aan hun schoonheid niet afdoet. Je kunt ook de kleur van deze steentjes uitkiezen. Zo kun je deze ring bijvoorbeeld met witte of blauwe steentjes bestellen. Klik op het keuzemenu aan de rechterkant van de productfoto voor een overzicht van de beschikbare kleuren.

Naast de draaddikte en de steenkleuren kun je ook de kleur van de ring zelf uitkiezen. De kleurcoating van de ringt maakt het mogelijk dat je bijvoorbeeld voor een roodgouden of zwarte kleur kunt kiezen. Kort gezegd kun je dit juweel helemaal aan je eigen smaak aanpassen!

Details
SKU Ring-142
Type sluiting Draaien
Type Seamless ring
Diameter van de ring 8 mm.
Materiaal Chirurgisch staal
Type edelsteen Synthetische opaal
is het item gelijmd? Ja
Type coating Ionencoating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Ring met reeks opaalstenen
Uw waardering
Ring met reeks opaalstenen