Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Plug uit turkoois

€3.92€4.90
-20%
3

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12.5 mm.14 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Plug uit turkoois

SKU: Plug-24

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Steen

Kleur: Blauw

Diepte: Varieert

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Misschien heb je wel eens van turkoois gehoord? Een werkelijk mooie en in het oog springende soort steen met de gelijknamige kleur die een mooie structuur die zich willekeurig over de steen verdeeld. Hier is een wonderschone steen tot een plug verwerkt, die zeker een plaats in je oor verdient. De plug is zeer eenvoudig en proper gehouden qua design, en heeft geen O-ringen of andere extra's. Je hoeft het slechts in je oor te draaien en het is gelijk een blikvanger.

Deze plug hebben wij in vele maten, zodat het voor iedere stretchstage een geschikt model is. De maten beginnen bij 3 mm en eindigen bij 25 mm, zodat er voor ieder wat wils is.

Denk er aan, dat deze plug uit een natuurlijk materiaal bestaat, dat direct uit de natuur gewonnen wordt en zodoende is iedere plug ook uniek in het patroon. Daarom kunnen er nooit twee identieke plugs geleverd worden. Er zijn altijd kleine afwijkingen in de structuren aan te wijzen.

Recensies

0

4.353 reviews

 • Rating

  0

  Super cool!

  Ik kan niets anders dan goeds zeggen over dit sieraad. Heb hem in 10 mm in ieder oor en ze zijn perfect :)

  Written by

 • Rating

  0

  7 mm

  Zoals ik al bij een paar houtplugs geschreven heb, zijn deze hier super cool maar wel onmogelijk om in te doen in de juiste grootte. Ik heb nu een stretch van 8 mm, maar ik koop plugs van 7 mm! Het verzenden ging weer super snel en de kleur is precies als op de foto :)

  Written by

 • Rating

  0

  8 mm

  Ik heb hem in 8 mm besteld en ik was er heel tevreden mee. Het was een beetje moeilijk om hem in mijn oor te doen, maar toen ze eenmaal zaten, waren ze super aangenaam en zagen ze er echt goed uit!

  Written by