Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Plug uit glas met een paddestoel

Kleur:

RoodBlauw

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Plug uit glas met een paddestoel

SKU: Plug-12

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Glas

Diepte: 14 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Mushroom

Omschrijving

Eigenlijk zijn plugs op te delen in twee categorieën, namelijk basisplugs en onwijs gedetailleerde plugs. Als we deze plug dan in een van die twee categorieën moeten indelen, dan zal hij absoluut in de laatste categorie te vallen.

Dit sieraad is niet alleen van een heel fijn materiaal gemaakt, namelijk glas, maar het is ook nog eens heel erg verfijnd. Door gave 3D effecten zie je al snel dat het een klein paddestoeltje is die geplaatst is in het centrum van het sieraad en ligt voor een mooie donkere achtergrond. Je zal waarschijnlijk al snel aan paddo's denken, maar dat kan het ook prima voorstellen als jij dat graag er in ziet.

Zelfs in de kleine groottes is het gelukt om het paddestoeltje tot stand te brengen. Ja het is eigenlijk gewoon ongelooflijk, maar je kunt nog steeds heel veel details zien, ook al is het zo klein. Het spreekt eigenlijk wel voor zich, maar hoe groter het model is, hoe duidelijk het mooie ontwerp dan ook is.

Het model is verder ook geproduceerd met twee vaste randen die het sieraad op zijn plek zullen houden, terwijl het midden vlak is. Het paddestoeltje en het sieraad zijn volledig geïntegreerd, en daarom ook robuust en vast.

Dus, als je dit edgy en originele sieraad wel goed kan waarderen en zin hebt in iets bijzonders voor je stretch, dan is dit zeker iets voor jou.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Mooi 3D sieraad

    Super mooie stretch met een gaaf 3D effect als je hem in hebt. Vind hem super!!

    Written by