-60%

Plug met bloem en zeeoor

€3.96€9.90
-60%

KOOP 3, BETAAL VOOR 1

2d 18h 56m 34s

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Plug met bloem en zeeoor

SKU: Plug-44

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: Varieert

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Vallen de mooie kleuren in het oog? Deze plug is gemaakt van chirurgisch staal, met een messing voorkant in de vorm van een bloem. De blaadjes van de bloem zijn lichtelijk geperforeerd, zodat je er op sommige plekken doorheen kunt zien. In het midden van de bloem zit een zeeoor schelp. Een zeeoor is een vorm van zeeschelp, met een sterke parelmoerachtige glans aan de binnenkant. Hierdoor wordt zeeoor dan ook heel vaak gebruikt in het creëren van sieraden e.d.

De bloem heeft een vintage look gekregen door het aanbrengen van een coating. De coating is een soort van antiek zilver - het heeft kleine, donkere oxidaties op de bladeren, wat het sieraad zo'n antieke look geeft. De plug zelf is gemaakt van chirurgisch staal, zoals al beschreven, en is van het type ''double flared'', wat betekent dat er voor en achter opgehoogde randen zitten, waardoor het sieraad niet uit het oor kan vallen. Om diezelfde reden zijn er dus ook geen o-ringen of schroefdraden verwerkt in dit sieraad.

De plug met zeeoorschelp in de bloem is verkrijgbaar in verschillende groottes, en hoe groter de maat, hoe groter de bloem natuurlijk ook is. Het is trouwens ook belangrijk om op te merken dat zeeoor een natuurlijk materiaal is, en dat twee plugs dus nooit hetzelfde zijn en nooit 100% identieke zeeoorschelpen op de voorkant hebben. De rest van de sieraden is natuurlijk wel uniform als je er twee van aanschaft.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!