Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%

Oorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud14 karaats rosé goud

Selecteer grootte

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.1.2 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Oorpiercing van 14 karaats goud gevormd als een hartje

SKU: Ear-32

Type sluiting: Draaien

Type: Oorpiercing

Plaatsing: Forward helix, Daith, Helix, Oorlel

Hoogte: 11 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Omschrijving

Het hartje dat je op de afbeelding hierboven ziet, is gemaakt van het fijnste 14 karaats goud. Het sieraad is gemaakt uit één stuk, en is gebogen tot de herkenbare hartvorm die het heeft. Beide uiteinden van het sieraad ontmoeten elkaar boven de spits van het hartje. Er zit ongeveer 2 mm ruimte tussen de twee uiteinden
Wanneer je het sieraad in gaat doen, moet je de uiteinden een klein beetje van elkaar twisten. Op die manier behoudt het sieraad zijn spanning, wat dus verdwijnt als je het sieraad open trekt. Als het sieraad op zijn plek zit, dan twist je de beide uiteinden gewoon weer terug in hun normale positie.

Het hartje is verkrijgbaar in verschillende varianten, en je kunt zelf kiezen in welk type goud je dit sieraad wilt hebben. Ook kun je zelf de staafdikte kiezen, zodat je helemaal zelf het beste sieraad voor jouw piercing kan kiezen. De afmetingen van de binnenkant van dit hart zijn 10 mm breed en 9 mm hoog. Alle varianten hebben dezelfde afmetingen, op de staafdikte na dan. Het sieraad is dan ook heel erg geschikt voor de meeste oorpiercings. Je kunt hem bijvoorbeeld heel goed dragen in je tragus, helix en daith piercing.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!