-14%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Neusstaafje met verschillende motieven

SKU: Nose-137

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Wat vind je van een vlinder in je neus? Of een hartvormig hangslot? Dat is nu mogelijk, samen met zeven andere motieven. Je hebt hier namelijk de mogelijkheid om uit negen mooie en verschillende motieven te kiezen. En als dat nog niet genoeg was, kun je ook de kleur van het sieraad zelf kiezen. Kies tussen blank glanzend, het wat meer extravagante goud en roodgoud.

Ongeacht wat je ook kiest, je ontvang een ca. 6 mm lang neusstaafje, waarbij aan het ene uiteinde een klein balletje zit die er voor zorgt dat het staafje niet uit je neus valt als ie er eenmaal in zit. Je duwt het staafje gewoon in de neus, en hij zit waar hij hoort te zitten. Er zijn met andere woorden dus ook geen lastige hoeken of schroefjes op dit model, waarmee je een beetje moet vechten om het in je neus te krijgen.

Het materiaal van dit model is chirurgisch staal, wat ook het meest gebruikte soort materiaal is voor piercing sieraden. Het gouden en het roodgouden model zijn ook van chirurgisch staal, maar deze zijn geverfd om hun gouden kleur te verkrijgen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!