Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Neusschroef uit 14 karaats goud in verschillende designs

SKU: Nose-7

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 7 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Deze neusschroef is gemaakt van echt massief 14 karaats goud. Als je dus op zoek bent naar een elegant en exclusief sieraad voor je neuspiercing of bijvoorbeeld je traguspiercing, dan is dit sieraad misschien wel iets voor jou. Het sieraad is verkrijgbaar in zowel gewoon geelgoud als het wat meer discrete witgoud.

Het sieraad is gevormd als een gewone neusschroef, en heeft in het zichtbare uiteinde een klein kegeltje of balletje. De voorkant is slechts 2 mm in diameter, dus het zal er zeker weten echt onschuldig en schattig uitzien als het in je neus zit, maar ook als het bijvoorbeeld in je tragus zit. Ja echt, deze neuspiercing is dus ook geschikt voor je traguspiercing wat betreft de dikte van je tragus, en er zit ook geen sluitballetje of iets dergelijks aan de achterkant, dus er zullen zich geen bacteriën en vuil verzamelen, dus er is een hele kleine kans op een pijnlijke infectie.

Dit is echt een super product dat geschikt is voor iedereen, ook zij met een allergie. Dus, het enige dat je nog hoeft te doen is kiezen of je graag een gewone gouden variant wilt hebben of een witgouden variant, en of je graag een balletje of een kegeltje wilt hebben.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!