Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Neusring uit 14 karaats goud

€29.52€36.90
-20%
0

Materiaal:

14 karaats goud14 karaats witgoud14 karaats rosé goud

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

8 mm.10 mm.

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusring uit 14 karaats goud

SKU: Nose-86

Type: Neusring

Plaatsing: Neusvleugel

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Stijvol, klassiek en tijdloos - precies dat is deze eenvoudige en kleine neusring uit 14-karaats goud. Ben je dus op zoek naar een sober en eenvoudig design, dan heb je dat hier net gevonden. Deze mooie neusring is van zulke hoge kwaliteit dat deze geen extra versiering nodig heeft om te stralen. Vaak zijn het de eenvoudigste dingen die de persoonlijkste statements weergeven. Of zoals het spreekwoord klinkt: minder is net meer.

Deze neusring kan je in twee verschillende afmetingen krijgen - met een diameter van 8 mm of 10 mm. Kies de grootte die het beste bij jouw neus en neuspiercing passen. Heb je bijv. een heel kleine neus, dan zal 8 mm de geschikte grootte voor je zijn, daar waar jewaarschijnlijk best eerder voor 10 mm kiest als je neus wat groter is.

Het 14-karaats goud spreekt voor zich. Bestel hier de klassieke gouden variant of de elegante witgouden versie en versier je neus met dit unieke sieraad.

Kleine opmerking: Het uiteinde, dat in de neus zit, kan enigszins variëren. Sommige modellen hebben een klein balletje op het einde, in tegenstelling tot andere modellen die een plat uiteinde hebben, zoals op de productafbeelding.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!