Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Neusschroef met een steentje uit opaal

Kleur van de steen:

Transparant

Selecteer grootte

Staafdikte:

0.8 mm.1 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Neusschroef met een steentje uit opaal

SKU: Nose-102

Type: Neusschroef

Plaatsing: Conch, Neusvleugel

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Type edelsteen: Synthetische opaal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier kun je een praktische neusschroef met een werkelijk mooie opaalsteen kopen, waarmee je gegarandeerd alle aandacht op je zal trekken. De kleine opaalsteen is 2 mm en rond als een balletje, tevens verkrijgbaar in vier frisse varianten, namelijk wit, roze, blauw en groen. Iedere steen is uniek en geen twee stenen zijn hetzelfde, aangezien het producten zijn die direct uit de natuur komen. Aan opaal worden tevens ook eigenschappen toegekend, zoals het inspiratie, innerlijke vrede en liefde. Dus als het prachtige uiterlijk van deze steen alleen nog niet genoeg is, dan zijn er nog meer redenen om voor deze steen te kiezen.

De neusschroef is daarnaast ook een super praktisch ontwerp, aangezien het werkelijk stabiel in de neus zit als je hem eenmaal in hebt gedaan. De schroef moet voorzichtig in gedaan worden, en het halve boogje zal dan plat aan de binnenkant van de neus zitten, zodat het veilig in je neus zit en het er niet uit kan vallen. Je bent ook nog verzekerd dat er geen schade aangebracht kan worden in je neus, aangezien er geen uitstekende delen zijn die dat kunnen aanrichten.

Dit sieraad hier is verkrijgbaar in twee verschillende draaddiktes, namelijk 0,8 mm en 1 mm, zodat het zeker mogelijk is om deze mooie neusschroef te kunnen dragen, ongeacht de manier waarop je neuspiercing gezet is.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!