100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Neusschroef in verschillende kleuren met een steen uit opaliet

SKU: Nose-107

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: Neusschroef

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 8 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 2 mm.

Type edelsteen: Opaliet

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een mooi nieuw sieraad voor je neuspiercing? Neem dan eens een extra kijkje naar deze super mooie neusschroef met een prachtig opaalsteentje aan het uiteinde. Het neusschroefje is een goed alternatief voor de wat meer eenvoudige neusstaaf, aangezien deze veel beter vast zit in de neus en er geen uitstekende delen aan de binnenkant zitten. Een neusschroef moet echter wel een beetje voorzichtig ingebracht worden, maar wanneer het eenmaal zit, kan het er in principe niet meer uitvallen.

Hier kun je een mooie neusschroef in verschillende kleuren kopen. Het glanzende model is gemaakt van zuiver chirurgisch staal, terwijl de zwarte, gouden en roodgouden varianten aansluitend een coating hebben gekregen voor hun karateristieke kleur. De drie gekleurde modellen zijn alleen verkrijgbaar met een witte opalietsteen, terwijl er voor de blank glanzende variant wel vier verschillende kleuren steentjes verkrijgbaar zijn.

Het design is heel eenvoudig en discreet met de slechts 2 mm grote steen, die mooi schittert in het licht wanneer je je voortbeweegt met het sieraad in je neus. Ondanks het eenvoudige ontwerp is het sieraad toch een echte eyecatcher met de mooie steen. Als je dus graag de aandacht op je wilt trekken, dan is dit sieraad hier de perfecte keuze voor jou!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!