100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Neuspiercing uit 14 karaats goud met ronde steen

SKU: Nose-147

Staafdikte: 0.8 mm.

Type: L-vormige neusstud

Plaatsing: Neusvleugel

Lengte: 6 mm.

Balgrootte: 2 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Houd je ook van schattige en meisjesachtige sieraden van goede kwaliteit? Kijk dan eens goed naar dit mooie en vrouwelijke neussieraad hier, gemaakt van echt 14 karaats goud. Het sieraad is op alle manieren prinses waardig, zowel in de vorm van het kwaliteitsbewuste materiaal als het betoverend mooie ontwerp, met de vonkelende steentjes.

Deze neuspiercing heeft een zachte knik in het midden van de staaf, wat er voor gaat zorgen dat het sieraad goed en veilig in je neus zit, zonder uitstekende delen aan de binnenkant, en zonder het gevaar dat het sieraad zomaar uit je neus kan vallen. Het ontwerp is ook handiger en praktischer dan bij de simpelere rechte neusstaafjes.

Het sieraad is verkrijgbaar in zowel gewoon geelgoud, wat natuurlijk de meest klassieke variant is en ook de meest bekende, en in het mooie en stijlvolle witgoud, wat extra elegant is. Je kiest natuurlijk ook zelf de kleur voor je steen, welke verkrijgbaar is in transparant, turquoise of roze. Als je voor de gestroomlijnde en stijlvolle look wilt gaan, kies dan voor de witgouden neuspiercing met het transparante steentje. Als je daarentegen juist liever een verfijnde en vrouwelijke look hebt, dan kun je het beste voor een van de overige modellen gaan, aangezien ze allemaal mooi, meisjesachtig en vrouwelijk zijn. Maar omdat de prijs voor dit sieraad zo lekker laag gehouden is, kun je eigenlijk net zo goed twee van deze sieraden bestellen als je toch niet weet wat je wilt kiezen :).

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!