KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Navelpiercing met twee steenbezette harten

SKU: Belly-270

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Is het sieraad gecoat? : Ja, de balletjes

Totaallengte: 23 mm.

Omschrijving

Hier heb je nu de mogelijkheid om een super mooi en vrouwelijk sieraad voor je navel te bemachtigen. Het sieraad is perfect voor alledaags gebruik zonder dat er een compromis is gesloten op het ontwerp. Een navelpiercing zonder hangertje is namelijk heel erg geschikt voor alledaags gebruik omdat er geen losse delen zijn die vast kunnen blijven hangen in je kleding of ondergoed. Vaak zijn deze piercings wel een beetje saai ten op zichte van een navelpiercing met hanger. Dat vinden wij jammer, en daarom willen wij jou graag deze mooie navelpiercing zonder hangertje presenteren, die minstens net zo mooi is als een navelpiercing met hangertje.

Het sieraad is gemaakt van chirurgisch staal en heeft een 10 mm lange staaf. Maar in plaats van een doorsnee top- en onderballetje, is er bij dit sieraad gekozen voor twee mooie hartjes met steentjes. Dat is ook vrijwel het enige dat te zien is als je het sieraad draagt. De vele kleine steentjes zijn allemaal facet geslepen, en deze reflecteren het licht dat vanuit alle hoeken komt dan ook prachtig. Dit zorgt ervoor dat het sieraad prachtig vonkelt in je navel. Je kunt kiezen tussen vijf frisse kleuren voor je hartjes, die allemaal even mooi zijn. Alleen jij hoeft slechts nog te kiezen welke het meeste in de smaak valt.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    kjempe fin piercing

    kjempe fin piercing som sitter perfekt og passer til alt om det skulle være hverdag eller fest! anbefales virkelig og kjøpe om du ønsker en søt men samtidig normal piercing.

    Written by