KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Navelpiercing met een hart en vleugels

SKU: Belly-197

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Omgekeerde navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Wing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 20 mm.

Omschrijving

Hier ontvang je het mooie motief, welke al uit de tattoo branche bekend is, in een navelpiercing. Het is het bekende kleine hartje met vleugeltjes aan de zijkanten. Het sieraad is gemaakt uit chirurgisch staal, wat een van de meest geliefde materialen in de piercingbranche is, aangezien het geen nikkel vrij geeft. Het hartje bestaat uit een mooie facetgeslepen steen, die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren.

Deze navelpiercing heeft een speciaal design, welke een "top-down" ontwerp genoemd wordt. De hanger hangt aan het spitsje, en daardoor is het sieraad bijzonder geschikt voor ''omgekeerde'' navelpiercings, die onder de navel gestoken worden. Als je dus een omgekeerde navelpiercing hebt, zal het hartje met de vleugels direct in je navel zitten.

Misschien heeft de zoektocht naar een nieuw sieraad voor je navelpiercing hier zijn einde gevonden. In ieder geval is dit mooie sieraad voor iedere navel een verrijking.

Recensies

0

0.002 reviews

 • Rating

  0

  Sitzt leider nicht gut

  Wunderschönes Piercing, wirkt massiv und stabil. Leider sitzt es sehr sehr doof. Es liegt nicht direkt an der Haut sondern steht ab und hängt schon bisschen runter.

  Written by

 • Rating

  0

  Non come in foto

  Il piercing in foto sembra molto carino, indossato non è affatto così. Risulta come grande e sporgente, non si distingue bene la forma del cuore quindi non è per niente carino.

  Written by