100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Navelpiercing met een grote bloem

SKU: Belly-320

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Totaallengte: 31 mm.

Omschrijving

Zeg het met bloemen, of zeg het met deze grote en mooie bloem hier, die zeker alle aandacht op je navel zal vestigen. Deze navelpiercing is gemaakt van chirurgisch staal, en is uitgerust met een grote, in het oog springende bloem op de onderbal. De topbal is een gewoon 5 mm glanzend balletje met een eenvoudige, transparanre steen, die in discreet contrast staat met de mooie, grote bloem.

Het bloemetje bestaat in totaal uit 12 bloemblaadjes, die allemaal versierd zijn met een mooie, stralende transparante steen. De vele steentjes glinsteren en vonkelen als het sieraad beweegt, en het licht wordt opgevangen en gereflecteerd door de vele steentjes. Dat ziet er fantastisch uit als je navelpiercing in hebt, want het sieraad zal ook meebewegen. De vele bloemblaadjes zitten in twee laagjes, zodat de bloem er uit ziet als of het volledig tot bloei komt.

Ook al had je nooit kunnen geloven dat het mogelijk was, is het toch het centrum van het sieraad dat het meeste naar voren komt. Hier zit namelijk een grote, facet geslepen steen die in twee kleuren verkrijgbaar is. Als je van de vrouwelijke touch houdt, dan heb je de mogelijkheid om het model met de roze steen te kiezen. De mooie roze kleuren lichten op als een kleine zon te midden van alle transparante steentjes.

Je kunt ook de variant kiezen met de aurora borealis steen in het midden, wat een speciale kleur is die in staat is om een scala aan mooie kleuren te reflecteren wanneer het licht op het oppervlak van de steen valt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!