100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met een vlammenhanger

SKU: Belly-27

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flame

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 50 mm.

Lengte van de hanger: 29 mm.

Omschrijving

Word jij ook altijd zo warm van charmante navelpiercings in een tijdloze stijl? Dan heb je nu de kans om dat te hebben in de vorm van deze mooie navelpiercing met een mooie vlammenhanger er aan. De symboliek achter deze twee vlammen die om elkaar heen draaien, is zowel open als tijdloos. De vlammen kunnen symbool staan voor iets waar jij zelf heel gepassioneerd om bent, en zo kan het sieraad een heel persoonlijke betekenis voor jou krijgen. Als alternatief kunnen de vlammen ook de liefde symboliseren, alsof de twee delen twee geliefden voorstellen die elkaar omhelsen. Het is volledig open en aan jou om er zelf een betekenis aan te geven als je dat graag wilt.

De twee vlammen zijn synchroon over elkaar geplaatst en versierd met mooie, transparante steentjes waardoor de vlammen vonkelen en knetteren als het licht erop valt. De steentjes zijn met een voorzichtige hand geplaatst, en bedekken het grootste deel van het oppervlak van de vlammetjes.

Het sieraad is gemaakt van zuiver chirurgisch staal,  een robuust en duurzaam materiaal, dat ook nog eens betaalbaar is. Daarom wordt het ook voor piercing sieraden gebruikt. De staaf is voorzien van een 5 mm topballetje en een 8 mm onderballetje, die beiden versierd zijn met een mooie, transparante steen die perfect past bij de vele kleine steentjes in de twee vlammen. Als je graag een extra topballetje wilt hebben voor de zekerheid als reserve onderdeel, dan kun je nu een extra balletje bij bestellen aks je deze mooie navelpiercing met vlammenhanger in je winkelwagentje ''legt''.

Recensies

5.01 reviews

  • Rating

    Super goed

    Echt een mooi sieraad, makkelijk en mooi

    Written by