Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met stenen in s-vorm

SKU: Belly-218

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Zilverkleurig

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 60 mm.

Lengte van de hanger: 37 mm.

Omschrijving

Deze navelpiercing is zowel mooi als elegant met zijn lange, slanke design en past ook perfect bij jou als je graag een navelpiercing wilt hebben die én goed blijft zitten én goed op valt. Het materiaal is chirurgisch staal en geeft geen nikkel vrij, en daarom is dit sieraad dan ook bijzonder allergievriendelijk terwijl het tegelijkertijd ook een goed betaalbaar materiaal is.

Het sieraad is ontworpen met een lange hanger in S vorm, en wordt omlijst door mooie, ronde steentjes die onder elkaar hangen als parels aan een snoer. Als extra twist in het ontwerp is er ook nog een extra steen aan de boven- en onderkant, die de S vorm versterken en het sieraad tegelijkertijd extra pit geven en een ware eyecatcher maken.

Deze mooie navelpiercing is verkrijgbaar in vijf mooie en vrouwelijke kleuren zodat je alleen nog maar jouw favoriet hoeft aan te geven bij de bestelling. De kleur die je kiest komt op alle plekken terug, inclusief de steen in de onderbal.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Aanrader!

    Mijn piercing is net helemaal geheeld en verdraagt de meeste sieraden, en ook deze hier is perfect! Ik voel me echt een prinses als ik deze in heb bij het zwembad. Ik vind hem echt super, alleen vind ik het iets minder dat 'ie veel heen en weer beweegt, maar dat is denk ik met de meeste lange piercings wel zo. Echt een aanrader voor iedereen met een geheelde navelpiercing!

    Written by