100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Navelpiercing met een hart en steentjes

SKU: Belly-120

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing met hanger

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Onderste balletje: 8 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 42 mm.

Lengte van de hanger: 20 mm.

Omschrijving

Navelpiercing met hartjes zijn altijd prachtig. Dit model is daar geen uitzondering op met zijn hartvormige hanger. Binnenin het hart zelf is nog een kleiner hart met een steentje verwerkt. De kleur van de steen is vrij te kiezen en zal ook gebuikt worden voor beide balletjes van het sieraad.

Het staafje van de navelpiercing heeft de standaardafmetingen met een lengte van 10 mm en een breedte van 1,6 mm. Ook voor navelpiercings wordt meestal chirurgisch staal gebruikt, aangezien het voordelig is en veilig in gebruik. Let er echter op dat je geen chirurgisch staal gebruikt in piercings die nog niet helemaal genezen zijn.

Wil je dus graag je navel versieren met mooie harten en gekleurde steentjes, bestel dan direct en we sturen je dit sieraad zo snel mogelijk op.

Recensies

5.02 reviews

 • Rating

  Perfect Pink

  De roze kleur is super mooi! Echt goede kwaliteit en je merkt amper dat je iets draagt! Tip Top Thumbs up! Ik ga sowieso nog meer kopen :D

  Written by

 • Rating

  De beste aankoop ooit

  Ik ben zo gelukkig met dit! Ik heb het in roze besteld, omdat het mijn lievelingskleur is en het er zo schattig uitziet! Het heeft een perfecte lengte, niet te lang en niet te kort. Het sieraad past perfect bij topjes en leuke bikini's. Normaal gesproken heb ik een beetje problemen met navelpiercings, aangezien ik het niet echt kan verdragen en ik ben dan ook al bij de dokter geweest met een infectie. Daarom was ik een beetje nerveus dat ik hiervan een ontsteking zou kunnen krijgen, maar ik heb helemaal niets opgelopen. Ik ben echt blij! Ook nog eens een super goede prijs. Geweldig!

  Written by