Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Navelpiercing met een grote bloem uit stenen

SKU: Belly-363

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, de hanger

Totaallengte: 32 mm.

Omschrijving

Draag jij jouw navelpiercing ook met een grote hoeveelheid vrouwelijke trots? Dan heb je nu de kans om dat echt met stijl te doen, in de vorm van deze prachtige en opvallende navelpiercing met een mooie, grote bloem van steentjes in het centrum.

De mooie bloem bestaat uit 19 schitterende transparante steentjes in verschillende groottes en vormen, die samen deze prachtige bloem vormen. De bloem zit waar normaal gesproken een onderbal zit en siert zo dan ook de hele navel met zijn imponerende grootte en vrouwelijke karakter. De topbal is uitgerust met een eenvoudige, transparante steen, zodat er van de bovenkant tot de onderkant een rode draad door het ontwerp loopt. Iedere steen is goed vast geankerd met kleine ''krammetjes'' die de stenen goed vast houden in het sieraad.

Je kunt uit twee verschillende varianten van dezelfde navelpiercing kiezen. Ofwel een glanzend en klassiek model, of wel een wat meer voorname variant die over het totale oppervlak een deklaag van bladgoud gekregen heeft. Dit geeft het sieraad een meer elegant aanzien. Je kunt tevens ook kiezen om er een extra topballetje bij te kopen als reserve, zodat je er zeker van bent dat je het sieraad altijd zult kunnen dragen in het geval dat je het oorspronkelijke balletje kwijt raakt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!