Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Vergulde navelpiercing met een grote roze steen

SKU: Belly-332

Staafdikte: 1.6 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Navelpiercing

Plaatsing: Navel

Lengte: 10 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Balgrootte: 5 mm.

Kleur: Goud

Is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je jezelf eigenlijk stiekem wel een prinses voelt, en je bent op zoek naar een navelpiercing, dan hebben wij hier een sieraad dat iedere primadonna kan waarderen. Het sieraad ademt overdadige elegantie, dus als je op zoek bent naar een sieraad dat echt in het oog springt, dan is deze navelpiercing in ieder geval de perfecte keuze!

We hebben het hier over een sieraad dat gemaakt is van chirurgisch staal en volledig met een dun laagje bladgoud is overtrokken. Het topballetje is een 5 mm groot balletje, en is versierd met een eenvoudige, transparante steen.

Het onderballetje van dit sieraad is echter verre van eenvoudig, want dit is het element waar de prinsessenstijl vooral tot uitdrukking komt. In plaats van een gewoon rond onderballetje, die je hier een cirkel rond motief met een diameter van 15 mm, dat mooi en rijkelijk versierd is met prachtige schitterende stenen van binnen en buiten.

In het centrum is een grote, roze steen te zien die geslepen is als een diamant met veel vlakjes die er voor zorgen dat het licht vanuit alle kanten en hoeken prachtig weerkaatst kan worden. De grote steen in de delicate kleur staat niet alleen. Het komt namelijk het beste tot zijn recht met alle kleinere, glasheldere steentjes die als een perfecte omlijsting om de grote steen heen zitten.

Recensies

0

5.001 reviews

  • Rating

    0

    Prinsessenpiercing

    Deze is gewoon heel mooi en een beetje prinsesachtig :)

    Written by