• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Losse piercingringen

Je kunt niet alleen losse piercingballetjes of staafjes bij ons bestellen; wij hebben ook losse ringen voor je piercing. Misschien heb je net een leuk opzet balletje gekocht, maar heb je geen passende ring daarvoor, of wil je gewoon zelf iets heel unieks samenstellen. Of misschien wil je zelf al iets in huis hebben voor het geval dat je onderdelen kwijt raakt of dat deze kapot gaan. Daarvoor heb je nu alle mogelijkheid met onze losse ringen.

Losse hoefijzers

Het hoefijzer is een zeer praktisch piercing sieraad, dat voor veel soorten piercings gebruikt kan worden, afhankelijk van de grootte natuurlijk. Bij ons kun je losse hoefijzers in een veelvoud van kleuren en maten vinden, zodat het mogelijk moet zijn om een sieraad te vinden dat bij jou past. Je kunt losse hoefijzers uit chirurgisch staal of titanium kiezen, net waar jij de voorkeur aan geeft.

Afgezien van de normale hoefijzers in vele kleuren en maten, kun je ook losse twisterringen bij ons kopen, ook geschikt voor verschillende doeleinden. Misschien heb je geen zin meer in die saaie buiknavelpiercing en wil je graag eens een losse twisterring proberen. Of je kan eens een twisterring in je lippiercing proberen. De mogelijkheden zijn groot en het is aan jouw fantasie wat je er mee wilt.

Als je meer over hoefijzers en de piercings waarvoor deze geschikt zijn wilt lezen, kun je eens een kijkje nemen in onze informatieblog.

Losse o-ringen

Je kent vast die kleine, zachte gummiringen die bij stretchsieraden komen, die ook o-ringen worden genoemd. Ook deze kun je hier vinden in vele groottes en kleuren. De keuze voor een kleur hangt enigszins van de gekozen maat af. Maar de beschikbare kleuren worden automatisch aangegeven wanneer je de gewenste grootte aangeklikt hebt.

O-ringen zijn doorgaans kleine beschermringetjes die aan de beide zijden van het sieraad geplaatst worden om het op z'n plek te houden, zodat het niet uit je oor kan vallen. In sommige gevallen kan het een groot voordeel zijn om een kleiner o-ringetje te bestellen, dat kleiner is dan het sieraad zelf en daarmee het beter op z'n plek kan houden.