• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Losse piercingballetjes

Losse piercingballetjes zijn perfect om je piercing een beetje op te peppen. Deze piercingballetjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs, kleuren en vormen. Dit betekent dat je je piercing sieraad helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen, en iets voor jezelf kunt samenstellen dat niemand anders heeft.

Op deze pagina vind je veel verschillende piercingballetjes voor je tongpiercing of navelpiercing. Dus als je wilt dat je piercing er speciaal uit komt te zien, kun je even een kijkje nemen in ons grote aanbod. Hier kun je ook meer over de losse piercingballetjes lezen.

Wij hebben een groot aanbod aan losse piercingballetjes bij BodyMod.nl

Je kunt hier van alles vinden, van vergulde balletjes tot glow-in-the-dark exemplaren. Veel mensen kiezen ervoor om extra balletjes voor hun piercings aan te schaffen, om zo vaak te kunnen afwisselen en uit veel mogelijkheden te kunnen kiezen

Het mooie aan losse piercingballetjes is, zoals hierboven al gezegd, dat je naar eigen keuze kunt kiezen en afwisselen. Als je geen zin meer hebt in de balletjes van je huidige piercing, wissel je ze gewoon om met iets leuks en nieuws. Misschien heb je een speciale gelegenheid waar je graag een elegant of fijn sieraad voor zoekt. Geen twijfel mogelijk dat je bij BodyMod.nl zult vinden wat je zoekt.

Bestel een gaaf piercingballetje voor je tongpiercing

Op deze pagina kun je veel verschillende lossen balletjes vinden voor je tongpiercing. Een tongpiercing is een piercing die ongetwijfeld veel bekenden van je hebben. Daarom is er niets leukers dan deze mensen met je nieuwe look te verrassen. Neem rustig de tijd om iets nieuws te vinden wat aan je wensen voldoet. Wij hebben enorm veel losse balletjes voor tongpiercings voor een scherpe prijs.

Versier je navelpiercing met een mooi piercingballetje

Naast dat wij losse balletjes voor tongpiercings hebben, hebben wij natuurlijk ook losse piercingballetjes voor navel- en lippiercings, en voor eigenlijk alle andere soorten piercings. Hier vind je een rijk aanbod aan verschillende losse balletjes voor navelpiercings. Veel mensen vinden navelpiercings bij vrouwen erg aantrekkelijk. Hier kun je een nieuwe look voor je piercing creëren met losse delen, die symboliseert wie jij bent. Als je bijvoorbeeld iemand bent die van feesten en festivals houdt, kan je met een felgekleurd balletje een extra accentje toevoegen aan je party outfit.

Denk er altijd aan om je piercing na het uitdoen te reinigen

Als je een piercing aanraakt of uitdoet, is het belangrijk om deze zorgvuldig te reinigen. Hetzelfde geldt ook wanneer je een los balletje verwisselt. Als je dit niet doet, is het risico om een ontsteking te krijgen vergroot. Daarbij raden wij aan om bepaalde verzorgingsproducten te gebruiken. Als je een mooie en gezonde piercing wilt hebben, moet je deze regelmatig reinigen.