Link voor hanger

Kleur:

Antiek goudGoud

Selecteer grootte

Diameter van de ring:

3 mm.4 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Link voor hanger

SKU: Part-18

Type sluiting: Draaien

Type: Losse ring

Materiaal: Roestvrij staal

Aantal eenheden: 3 stuks

Design: Simple

Omschrijving

Navelpiercings en vele andere piercings met hangers zijn zo ontworpen dat de hanger er om verschillende redenen af kan vallen, bijvoorbeeld, als hij in kleding blijft haperen. Dit is om te voorkomen dat de volledige piercing uit je lichaam kan worden getrokken, zodat enkel de hanger zich lost. Dit gebeurt in het stukje tussen de piercing en de hanger, wat bij een bepaalde druk afbreekt.

We krijgen regelmatig de opmerking van klanten dat ze niet kunnen begrijpen waarom hun piercing zo snel stuk is gegaan nadat het in de broekrand of trui is blijven hangen. Dit is een veiligheidsmaatregel van de producent zodat er geen schade is aan je huid als er aan het sieraad getrokken wordt.

Als jouw hanger ook af is gevallen, dan kan je hier een set bestaande uit 3 kleine ringetjes kopen waarmee je je hanger terug aan je piercing kan bevestigen.

Je kan uit vijf kleuren kiezen naargelang de kleur van je piercing. Ook de doorsnede van de ring kan je zelf kiezen, 3 of 4mm. De meeste navelpiercings hebben een ringetje van 4mm nodig.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!